Пропонуємо вам варіант простого та дуже швидкого соусу, який ви зможете приготувати за 5 хвилин. Цей м’ятний соус до м’яса ідеально підходить до баранини — вона чудово “дружить” з м’ятою та кинзою, які входять до його складу.
Яловичина та свинина теж непогано з ним заграють.
Інгредієнти
- М’ята – 40 г;
- Кінза – 40 г;
- Білий винний оцет – 1 ч.л;
- Цукор – 1 ч.л;
- Часник – 2 зубчики;
- Сік лимона – ½ шт;
- Рослинна олія – 100 мл;
- Холодна вода – 25 мл;
- Сіль на смак.
Рецепт
- Листя м’яти та кінзи добре промийте, а потім перекладіть у глибоку миску, якщо використовуєте занурювальний блендер.
- Додати лимонний сік, пропущений через прес часник та інші інгредієнти.
- Подрібніть їх блендером до однорідного стану та можете подавати до столу.