Поєднання їх з азійським бульйоном створює весь смак цього простого супу. Вам неодмінно варто спробувати рецепт грибного супу з локшиною в азіатському стилі.
Енокі та шиїтаке мають чудовий смак та аромат, тож достатньо лише додати кілька простих інгредієнтів, щоб створити цю унікальну страву, яка викликає захоплення.
Інгредієнти
Бульйон
- Вода — 1 літр;
- Часник — 2 зубчики;
- Цибуля-шалот — 2 шт;
- Імбир — 2 см корінь;
- Лемонграс — 1 стебло;
- Олія кунжутна — 2 ст.л;
- Соус соєвий — 4 ст.л;
- Соус устричний — 3 ст.л;
- Соус лаймовий понзу — 2 ст.л;
- Морська сіль та чорний перець — на смак.
Додатково
- Азіатські гриби енокі та шиітаке свіжі — 300 г;
- Сік лайма — ½ шт;
- Локшина яєчна китайська — 200 г;
- Шніт-цибуля;
- Коріандр.
Рецепт грибного супу з локшиною
- Налийте воду в каструлю і додайте інгредієнти для бульйону, окрім соусу понзу.
- Варити на повільному вогні близько 50 хвилин. За потреби доливайте гарячої води.
- Коли бульйон буде готовий, додайте гриби та варіть ще 5 хвилин.
- Вимкніть плиту та додайте локшину. Накрийте суп кришкою та залиште його на 3-4 хвилини.
Після цього додайте соус понзу та сік лайма. - Розливайте грибний суп по тарілках, а потім прикрашайте цибулею та коріандром. Смачного!
Скоріше зберігайте собі рецепт картопляного пюре аліго.