SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти Випічка

Пиріг із чорниці та смородини

Такий пиріг можна приготувати заздалегідь, щоб порадувати близьких смачненьким десертом

SABRINA
30 Грудня 2023
Випічка, Пироги, Рецепти
0
Пиріг із чорниці та смородини

Пиріг із чорниці та смородини

Поширити

Рецепт пирога з чорниці та смородини цікавий не тільки божественним смаком. Він прекрасно зберігається в холодильнику близько тижня, і будь-якої миті його можна нарізати й заморозити, щоб діставати по шматочку, розігрівати на грилі, а потім насолоджуватися так, нібито його щойно спекли.

Зміст

    Інгредієнти
    Покроковий рецепт приготування

Інгредієнти

Для пирога:

  • Псиліум — 12 г;
  • Вода — 155 г;
  • Олія оливкова — 15 мл;
  • Сироп топінамбура — 35 г;
  • Сіль — щіпка;
  • Ваніль — 1 ч.л;
  • Борошно кукурудзяне — 50 г;
  • Нутове борошно — 45 г;
  • Мигдальне борошно — 40 г.

Для начинки:


Рецепт рису для суші в домашніх умовах

Як зварити рис на суші

Рецепт шу з покроковими інструкціями — готуємо французський десерт вдома

Рецепт шу

  • Чорниця — 250 г;
  • Смородина чорна — 250 г;
  • Лимонний сік — 10 г;
  • Еритрит — 70 г;
  • Ванільна есенція — 2 ч.л;
  • Насіння чіа — 2 ст.л;
  • Лохина свіжа — жменя.

Покроковий рецепт приготування

  1. Змішайте псиліум із водою, сиропом, олією, сіллю, ваніллю, а потім пробийте блендером.
  2. Введіть усі види борошна і замісіть тісто, після чого розділіть його на основу і верхній декор у співвідношенні приблизно 2 до 1.
  3. Розкачайте між двома листами пергаменту більшу частину тіста, приблизно 0,5 см завтовшки. Викладіть у форму діаметром 22 см.
  4. Викладіть заморожені ягоди в сотейник і томіть на повільному вогні, поки не виділиться сік. Злийте зайву рідину через сито, додайте насіння чіа, сироп і ваніль. Добре розмішайте і залиште на 10 хвилин.
  5. Додайте в начинку свіжу ягоду. Викладіть начинку в розкатане у формі тісто, утрамбуйте.
  6. Розподіліть начинку по нижній частині тіста і закрийте тістом, що залишилося, яке попередньо потрібно розкачати й порізати на смужки.
  7. Змастіть зверху олійно-білковою сумішшю для рум’яності та блиску і випікайте за 175 °C близько 25 хвилин.
  8. Остудіть і подавайте з чаєм.

Цікаві новини:

Буряковий квас рецепт
Рецепти

Буряковий квас

Як приготувати цвітну капусту на сковороді
Рецепти

Як приготувати цвітну капусту на сковороді

Дія не працює? Ми допоможемо виправити цю ситуацию
Корисні поради

Дія не працює: що робити, поширені помилки та поради

Скільки коштує золото, та чому вартість металу знову побила рекорд
Новини

Ціна на золото встановила новий рекорд: скільки коштує метал сьогодні

Люля-кебаб із курки

Люля-кебаб із курки: готуємо менш жирну страву з легкістю

Як зберегти мобільний трафік в браузері

Як зберегти мобільний трафік в браузері: ці поради допоможуть не витратити мегабайти завчасно

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!