Популярний в Україні овоч можна використовувати по-різному, але саме кекс із кабачків вигідно вирізняється з-поміж розмаїття кулінарних шедеврів. Покроковий рецепт приготування опублікувала популярна фуд-блогерка, яка гарантує неперевершений результат і дивовижний смак.
Для страви знадобляться не тільки свіжі кабачки, а й рапсова олія. У ній містяться омега-3 жирні кислоти, вітаміни E, K та інші корисні елементи. За бажанням ви можете додати улюблені приправи або спеції, щоб домогтися унікального смаку. Подавати його можна як у холодному вигляді, так і в теплому.
Інгредієнти
- Кабачки — 750 г;
 - Цибуля ріпчаста — 2 шт;
 - Морква — 2 шт;
 - Сир твердий — 70 г;
 - Яйце — 4 шт;
 - Рапсова олія — 8 ст.л;
 - Сухарі панірувальні — 250 г;
 - Часник — 6 зубчиків;
 - Куркума — 0,5 ч.л;
 - Часник гранульований — 1 ч.л;
 - Червоний солодкий перець — 0,5 ч.л.
 
Рецепт
- Натріть кабачки та моркву на крупній тертці, а дрібно нарізану цибулю відправте обсмажуватися на пару хвилин.
 - У глибокому посуді змішайте овочі, тертий сир, подрібнений часник, спеції, олію, яйця і паніровку.
 - Після утворення однорідної маси її потрібно перекласти на покрите пергаментним папером деко.
 - Випікайте близько 60 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці до утворення золотистої скоринки.
 
Після приготування рекомендується дати йому повністю охолонути, а зберігати в холодильнику.
Раніше ми розповідали, як приготувати зелений омлет зі шпинатом і травами.








