SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти Соуси

Вершковий соус із пармезаном

Густий, насичений і вершковий соус із пармезаном і вершками найкраще підходить до хлібних паличок або овочів

SABRINA
30 Грудня 2023
Соуси
0
Вершковий соус із пармезаном

Вершковий соус із пармезаном / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Поширити

Цей рецепт відрізняється від класичного соусу Альфредо. У ньому не використовується часник, а пармезан замінює вершковий сир, який робить його більш вершковим і надає приємного присмаку. Ви можете поєднувати його з пастою, стейком і куркою, адже пасує він не тільки до салатів і зелені.

Зміст

    Інгредієнти
    Рецепт

Використовуйте несолоне вершкове масло, щоб ви могли контролювати кількість солі в соусі. Найкраще для нього підійде тертий сир пармезан.

Зберігати бажано не більше 4 днів. Для цього перекладіть його в герметичний контейнер і поставте в холодильник. Коли ви захочете використовувати соус, нагрійте його в каструлі на повільному вогні. У холодному вигляді він буде досить густим, але під час нагрівання стане більш рідким. За необхідності додайте трохи молока або густих вершків, щоб розбавити консистенцію.

Грибний соус універсальний

Грибний соус універсальний: підходить до картоплі, страв з м’ясом та навіть салатів

Домашній майонез класичний

Домашній майонез класичний: смачна альтернатива магазинним продуктам

Інгредієнти

  • Вершкове масло – 50 г;
  • Борошно пшеничне – 2 ст.л;
  • Вершки 33% – 100 мл;
  • Молоко незбиране – 50 мл;
  • Сир пармезан – 50 г;
  • Вершковий сир – 30 г;
  • Сіль, перець на смак.

Рецепт

  1. Розтопіть вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні.
  2. Додайте борошно і почекайте близько 1 хвилини. Воно має підрум’янитися.
  3. Порціями вливайте вершки, молоко, а потім викладайте пармезан і вершковий сир, поки вони злегка не загуснуть. На це піде не більше 2 хвилин. Якщо суміш вийшла занадто густа, додайте трохи вершків.
  4. Посоліть і поперчіть залежно від своїх смакових уподобань.
  5. Подавайте зі стейками або овочами, приготованими на пару.
Джерело: saucefanatic.com

Цікаві новини:

Як приготувати хумус
Рецепти

Хумус

Томатний соус для піци
Рецепти

Томатний соус для піци

Дія не працює? Ми допоможемо виправити цю ситуацию
Корисні поради

Дія не працює: що робити, поширені помилки та поради

Скільки коштує золото, та чому вартість металу знову побила рекорд
Новини

Ціна на золото встановила новий рекорд: скільки коштує метал сьогодні

Гороскоп для Скорпіона на червень 2025

Гороскоп для Скорпіона на червень 2025: будьте готові до змін

Як заощадити заряд батареї на iPhone

Як заощадити заряд батареї на iPhone: основні поради

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!