Крім власне майонезу, до нього входить кетчуп, томатна паста, подрібнений солодкий негострий перець (червоний і зелений), гострий табаско, подрібнені пікулі, цибуля, оливки та зварене круто яйце.
⚡ Зміст
Але за бажанням його завжди можна модифікувати, тому цей рецепт соусу тисяча островів значно легше за оригінальний, а от його смак багатьом сподобається навіть більше.
Інгредієнти
- Майонез — 2 ст.л;
- Петрушка — 2 гілочки;
- Естрагон — 2 гілочки;
- Цибуля-шалот — 1 шт;
- Кетчуп — 1,5 ст.л;
- Яйце — 1 шт;
- Сіль — 1 щіпка.
Рецепт
- Видаліть стебла кінзи, і якомога дрібніше нашаткуйте листя. Те саме зробіть з естрагоном і викладіть його в миску.
- Налийте в сотейник воду і доведіть до кипіння, після чого посоліть і відправте варитися одну третину очищеної від шкірки цибулини.
- Після повторного закипання води дістаньте цибулю ополоником і перекладіть на сито. Промийте в холодній воді й акуратно відіжміть, щоб зайва волога пішла.
- Зваріть яйце круто і наріжте крупно.
- Усі продукти змішайте, а потім заправте кетчупом і майонезом.
Соус тисяча островів гарний у поєднанні з салатами та будь-яку страву перетворить на незабутній гастрономічний досвід. Смачного!