Компанія, яка за перший рік роботи виготовила 658 пляшок цієї гострої заправки, тепер виробляє 700 000 щодня та продає їх майже у 200 країнах світу.
⚡ Зміст
Його швидко оцінили за свій неповторний смак. Хоча спочатку його додавали лише до певних страв, сьогодні за його допомогою підкреслюють характер національних страв і навіть додають до алкогольних напоїв.
Інгредієнти
- Перець Чилі — 1 кг;
- Морська сіль — 100 г;
- Оцет — 150 мл.
Рецепт
- Ретельно вимийте перець чилі, і видаліть плодоніжки.
- Потім за допомогою міксера або блендера подрібніть його на пасту, після чого додайте до нього морську сіль і розлийте по стерилізованих банках.
- Стерилізуйте банки або прогрійте в духовці за температури 200 градусів 15 хвилин.
- Закрийте банки та зберігайте їх за кімнатної температури 20-25°C близько 4 тижнів.
- Після завершення процесу бродіння змішайте пасту чилі з оцтом і зберігайте в холодильнику ще тиждень.
У класичному варіанті використовується спиртовий оцет. Смак у нього досить характерний, пряний і злегка пекучий.
Якщо ви любитель такої пікантної кислинки, тоді дотримуйтеся цього рецепта. Однак, якщо ви віддаєте перевагу м’якшому смаку, спробуйте рисовий або яблучний оцет.