Соус чилі солодкий нашвидкоруч поєднує в собі насолоду і пікантність. Ця комбінація створює унікальний смаковий профіль, який може задовольнити як ласунів, так і любителів гострого. Він підходить для широкого кола страв. Його можна використовувати як приправу для м’ясних страв, риби, курки, овочів, рису і навіть як глазур для смажених або запечених продуктів.
⚡ Зміст
Інгредієнти
- Солодкий перець — 500 г;
- Гострий перець — 500 г;
- Цукор — 1 кг;
- Сіль — 1 ст.л;
- Оцет 9% — 500 мл;
- Крохмаль — 3 ст.л;
- Вода — 50 г.
Рецепт соусу чилі
- Пропустіть перець через м’ясорубку. Змішайте його із сіллю, цукром, оцтом.
- Варіть 15 хвилин на середньому вогні.
- Розведіть крохмаль у холодній воді та влийте в каструлю. Перемішайте і проваріть до густоти.
- Розкладіть соус чилі по стерильних банках, після чого закрутіть. Смачного!