SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти

Імбирно-апельсиновий соус до м’яса

Цей соус ідеально поєднується з качкою, свининою, стравами з яловичиною та куркою

SABRINA
5 Січня 2024
Рецепти, Соуси
0
Імбирно-апельсиновий соус до м'яса

Імбирно-апельсиновий соус до м'яса / Фото: AdobeStock

Поширити
Рецепт рису для суші в домашніх умовах

Як зварити рис на суші

Рецепт шу з покроковими інструкціями — готуємо французський десерт вдома

Рецепт шу

Імбирно-апельсиновий соус до м’яса можна зберігати в холодильнику 2-3 дні, а розігрівати перед подачею з додаванням невеликої кількості апельсинового соку для консистенції.

Зміст

    Інгредієнти
    Рецепт

Він поєднує солодкий, гострий і пікантний смаки, тому злегка нагадує кисло-солодкий соус, але більш вишуканий. Цей домашній рецепт імбирно-апельсинового соусу обов’язково стане фаворитом усієї родини.

Інгредієнти

  • Цибулина велика — 1 шт;
  • Імбир — 50 г;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Бадьян — 1 шт;
  • Паличка кориці — 1 шт;
  • Апельсин великий — 2 шт;
  • Вода — 100 мл;
  • Сіль і цукор на смак.

Рецепт

  1. Цибулю наріжте півкільцями, імбир і часник дрібно порубайте. У сотейнику або сковорідці на середньому вогні розігрійте вершкове масло та рослинну олію. Викладіть цибулю та імбир, смажте і весь час помішуйте приблизно 8 хвилин, до м’якості цибулі.
  2. Додайте 2 смужки апельсинової цедри, корицю, бадьян, влийте вичавлені з апельсинів 300 мл соку і воду.
  3. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні 10 хвилин. Перебийте блендером, але перед цим видаліть цедру і прянощі.
  4. Протріть через сито. Пробуйте і приправляйте на смак сіллю та цукром. Прогрівайте та подавайте до страв.
  5. Дайте соусу охолонути протягом години, потім перекладіть у герметичний контейнер і поставте в холодильник на кілька днів. Розігрівайте соус на повільному вогні.

Цікаві новини:

Буряковий квас рецепт
Рецепти

Буряковий квас

Як приготувати цвітну капусту на сковороді
Рецепти

Як приготувати цвітну капусту на сковороді

Як видалити акаунт в Telegram
Корисні поради

Як видалити акаунт в Telegram за 3 кроки

Гороскоп на 2026 рік Овен — як Червоний Вогняний Кінь вплине на знак зодіаку Овен
Гороскоп на рік

Гороскоп на 2026 рік Овен

Паста з кабачками

Паста з кабачками, куркою та зеленим горошком: обід нашвидкоруч

Як зробити, щоб земля не прилипала до лопати

Як зробити, щоб земля не прилипала до лопати: лайфхаки для городників

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!