SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти

Імбирно-апельсиновий соус до м’яса

Цей соус ідеально поєднується з качкою, свининою, стравами з яловичиною та куркою

SABRINA
5 Січня 2024
Рецепти, Соуси
0
Імбирно-апельсиновий соус до м'яса

Імбирно-апельсиновий соус до м'яса / Фото: AdobeStock

Поширити
Рецепт рису для суші в домашніх умовах

Як зварити рис на суші

Рецепт шу з покроковими інструкціями — готуємо французський десерт вдома

Рецепт шу

Імбирно-апельсиновий соус до м’яса можна зберігати в холодильнику 2-3 дні, а розігрівати перед подачею з додаванням невеликої кількості апельсинового соку для консистенції.

Зміст

    Інгредієнти
    Рецепт

Він поєднує солодкий, гострий і пікантний смаки, тому злегка нагадує кисло-солодкий соус, але більш вишуканий. Цей домашній рецепт імбирно-апельсинового соусу обов’язково стане фаворитом усієї родини.

Інгредієнти

  • Цибулина велика — 1 шт;
  • Імбир — 50 г;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Бадьян — 1 шт;
  • Паличка кориці — 1 шт;
  • Апельсин великий — 2 шт;
  • Вода — 100 мл;
  • Сіль і цукор на смак.

Рецепт

  1. Цибулю наріжте півкільцями, імбир і часник дрібно порубайте. У сотейнику або сковорідці на середньому вогні розігрійте вершкове масло та рослинну олію. Викладіть цибулю та імбир, смажте і весь час помішуйте приблизно 8 хвилин, до м’якості цибулі.
  2. Додайте 2 смужки апельсинової цедри, корицю, бадьян, влийте вичавлені з апельсинів 300 мл соку і воду.
  3. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні 10 хвилин. Перебийте блендером, але перед цим видаліть цедру і прянощі.
  4. Протріть через сито. Пробуйте і приправляйте на смак сіллю та цукром. Прогрівайте та подавайте до страв.
  5. Дайте соусу охолонути протягом години, потім перекладіть у герметичний контейнер і поставте в холодильник на кілька днів. Розігрівайте соус на повільному вогні.

Цікаві новини:

Буряковий квас рецепт
Рецепти

Буряковий квас

Як приготувати цвітну капусту на сковороді
Рецепти

Як приготувати цвітну капусту на сковороді

Дія не працює? Ми допоможемо виправити цю ситуацию
Корисні поради

Дія не працює: що робити, поширені помилки та поради

Скільки коштує золото, та чому вартість металу знову побила рекорд
Новини

Ціна на золото встановила новий рекорд: скільки коштує метал сьогодні

Вершковий салат з огірків

Веганський вершковий салат з огірків: готується за 5 хвилин

М'ясні кнелі з тушкованими овочами

М’ясні кнелі з тушкованими овочами: подужають навіть далекі від кулінарії

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!