SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти

Хумус

Готується дуже просто, потребує не більше 10 хвилин, за винятком часу на варіння нуту

SABRINA
5 Січня 2024
Рецепти, Соуси
0
Як приготувати хумус

Як приготувати хумус / Фото: chandlervid85/Freepik

Поширити

Перед вами — рецепт класичного хумусу. Багато хто готує його з в’яленими томатами, буряком, базиліком, гарбузом і навіть печеним солодким перцем. Але конкретно цей вважається основою, від якої можна відштовхуватися при створенні власних варіацій.

  • Томатний соус для піци

Рецепт хумусу розписаний максимально докладно, щоб ви легко могли приготувати ідеальну версію. Для вегетаріанців і всіх, хто дотримується посту, такий перекус буде чудовим рішенням.

Інгредієнти на 550 г хумусу

Основа

Рецепт рису для суші в домашніх умовах

Як зварити рис на суші

Рецепт шу з покроковими інструкціями — готуємо французський десерт вдома

Рецепт шу

  • Сухий нут — 150 г;
  • Кунжутна паста — 60 г;
  • Лимонний сік — 30 г;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Сіль — на смак;
  • Рідина від варіння нуту — 120 мл;

Для подачі

  • Оливкова олія — 2 ст.л;
  • Паприка — ½ ч.л.

Рецепт

  1. За 8 годин до готування залийте сухий нут холодною водою і залиште при кімнатній температурі. Потім воду злийте і перекладіть нут у каструлю. Ще раз залийте холодною водою.
  2. Поставте його на плиту і доведіть до кипіння. Варіть до повної готовності під кришкою 40 хвилин, після чого відвар злийте в окремий посуд. Сам нут залийте холодною водою і зніміть з нього шкірки.
  3. У мисці з’єднайте нут, часник, кунжутну пасту, лимонний сік і половину від зазначеної в інгредієнтах кількості відвару з нуту. Подрібніть усе блендером.
  4. У процесі потроху підливайте відвар для кращого подрібнення і правильної консистенції. В ідеалі хумус має вийти однорідним і гладким.
  5. Додайте на смак сіль і, якщо необхідно, лимонний сік. Ретельно перемішайте. Перед подачею злегка полийте хумус оливковою олією і притрусіть спеціями.

Рекомендуємо приготувати ще й томатний соус для емпанади.

Цікаві новини:

Буряковий квас рецепт
Рецепти

Буряковий квас

Як приготувати цвітну капусту на сковороді
Рецепти

Як приготувати цвітну капусту на сковороді

Дія не працює? Ми допоможемо виправити цю ситуацию
Корисні поради

Дія не працює: що робити, поширені помилки та поради

Скільки коштує золото, та чому вартість металу знову побила рекорд
Новини

Ціна на золото встановила новий рекорд: скільки коштує метал сьогодні

Найрозумніші знаки Зодіаку: найвищий IQ у трьох інтелектуалів

Найрозумніші знаки Зодіаку: найвищий IQ у трьох інтелектуалів

Що означає 11:11 на годиннику за ангельською нумерологією

Що означає 11:11 на годиннику: Це повторюване число не є випадковим

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!