Рецепт шалено простий і на приготування соусу у вас піде приблизно за 20 хвилин! Подавайте його до м’яса або просто полийте ним пасту, щоб створити справжній кулінарний шедевр.
⚡ Зміст
За бажанням, можете брати будь-які гриби та експериментувати зі смаком.
Інгредієнти
- Сушені білі гриби — 2 ст.л;
- Вершкове масло — 1 ч.л;
- Цибуля-шалот — 2 шт;
- Каштанові гриби — 200 г;
- Крем-фреш — 200 г.
Рецепт
- Залийте сушені гриби 100 мл окропу і залиште на 5 хвилин.
- У сотейнику розігрійте вершкове масло і злегка обсмажте цибулю-шалот, поки вона не стане м’якою і напівпрозорою.
- Додайте до неї каштанові гриби та готуйте ще 5 хвилин.
- Влийте 1 столову ложку води, якою заливали сушені гриби.
- Наріжте білі гриби дрібними кубиками та викладіть на сковороду.
- Додайте крем-фреш, доведіть до кипіння і приправте улюбленими спеціями.
- Поради та рекомендації
- Для отримання м’якого соусу з текстурою крему, ретельно перемішуйте всі інгредієнти на кожному етапі. Це дозволить уникнути утворення грудок.
- Грибний соус можна загустити, якщо проварити його ще трохи або додати більше води з-під грибів для створення більш рідкої версії.