Домашній соус тартар — один із найпростіших і найсмачніших способів додати смачну добавку до яєць, бутербродів, м’ясного асорті та ковбас.
Склад цієї заправки неймовірно простий і базується на легкодоступних продуктах, таких як натуральний йогурт, хрін, гірчиця і майонез.
Ви можете використовувати цей рецепт соусу тартар, щоб приготувати його буквально за 20 хвилин.
Інгредієнти
- Майонез — 1 ст;
- Мариновані огірки — 60 г;
- Цибуля маринована — 10 г;
- Гірчиця — 10 г;
- Хрін — 10 г;
- Сіль — щіпка;
- Перець мелений чорний — 10 г;
- Цукор — 10 г.
Рецепт
- Спочатку наріжте невеликими кубиками гриби, огірки та мариновану цибулю.
- Змішайте майонез із хріном і гірчицею. Потім додайте нарізані овочі.
- Приправте сіллю, перцем і цукром на свій смак. Ретельно перемішайте. Подавайте зі смаженим м’ясом, м’ясним асорті, круто звареними яйцями та бутербродами.
- Після приготування найкраще залишити соус на кілька годин у холодильнику. Тепер ви знаєте, як приготувати соус тартар, тому можете запросто відтворити смачну заправку.
Раніше SABRINA розповіла все про соус чилі солодкий нашвидкоруч.