Цей рецепт капусняка потішить кожну господиню, яка полюбляє балувати рідних і друзів не тільки смачними, а й дуже корисними стравами.
Українська кулінарна блогерка покроково пояснила та показала на відео, як приготувати капусняк просто, без зайвого клопоту та удару по сімейному бюджету.
Інгредієнти
- Ребра копчені — 500 г;
- Картопля — 5 шт;
- Квашена капуста — 200 г;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Рис — 2 ст.л;
- Томатна паста — 1 ст.л;
- Спеції;
- Зелень.
Рецепт капусняка
- Відваріть картоплю разом із копченими ребрами.
- Поки картопля і м’ясо готуються, обсмажте на сковорідці терту морквину і нарізану кільцями або іншої зручної форми цибулю.
- Через 1-2 хвилини викладіть на сковорідку квашену капусту та залийте вміст гарячою водою, як зробила авторка рецепта.
- Тушкуйте доти, доки капуста не стане м’якою, а тільки після цього додайте томатну пасту.
- Далі змішайте все з картоплею з додаванням рису і варіть, поки крупа не звариться.
- Притрусіть дрібно нарізаною зеленню залежно від своїх смакових уподобань і додайте улюблені спеції. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні оладки на йогурті без яєць.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking