Насичені томатний і курячий бульйон чудово поєднуються з дрібно нарізаними овочами, куркою та іншими продуктами.
Якщо у вас у холодильнику залишилася куряча грудка, ви завжди можете використати її для приготування нової порції.
Рекомендуємо нарізати авокадо безпосередньо перед подачею, щоб він не потемнів.
Інгредієнти
- Оливкова олія — 1 ст.л;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Часник — 3 шт;
- Перець халапеньо — 1 шт;
- Мелений кумин — 1 ч. л;
- Порошок чилі — 1 ч. л;
- Куряча груда — 2 шт;
- Консервовані помідори — 500 г;
- Курячий бульйон — 1 л;
- Чорна квасоля — 400 г;
- Кукурудза — 400 г;
- Кінза — 1 гілочка;
- Сік лайма — від 1 плода;
- Сіль — на смак.
Рецепт
- Розігрійте в каструлі олію на середньому вогні.
- Дрібно наріжте ріпчасту цибулю і викладіть разом із пропущеним через прес часником і подрібненим халапеньо обсмажуватися до розм’якшення.
- Додайте в каструлю м’ясо, кукурудзу, квасолю, порошок чилі, кумин, подрібнені помідори. Посоліть на свій розсуд і залийте курячим бульйоном.
- Доведіть до кипіння і варіть не менше 25 хвилин.
- Дістаньте курку з каструлі та розділіть її виделками на середні шматочки, після чого покладіть її назад у каструлю і варіть суп ще 5 хвилин.
- Збризніть соком лайма і притрусіть подрібненою кінзою. Смачного! Подавайте до столу з тортильєю, скибочками авокадо і насолоджуйтеся смаком мексиканської кухні.
Раніше SABRINA запропонувала рецепт курячого супу, що наповнює організм силами та бажанням жити.