Рецепт удона з куркою та овочами неймовірно простий, адже для створення смачної та в міру ситної страви потрібні стандартні продукти, а нічого особливого робити з ними не доведеться.
Овочі в складі страви містять безліч вітамінів і мінералів, таких як вітаміни A, C, K, калій і магній.
Є в них і антиоксиданти — вони допомагають уберегти клітини організму від ушкоджень, а харчові волокна в них сприяють здоров’ю кишківника.
Інгредієнти
- Філе курки;
- Цибуля;
- Морква;
- Стручкова квасоля;
- Чорний перець;
- Перець Чилі;
- Імбир;
- Солодкий перець;
- Соєвий соус — 100 мл;
- Соус теріякі — 100 мл;
- Зелена цибуля;
- Кунжут.
Рецепт удона з куркою та овочами
- Розігрійте сковорідку і змастіть її олією, після чого відправте обсмажуватися нарізану на середнього розміру шматочки курку, поки в неї не утвориться апетитна скоринка золотистого кольору.
- Щойно м’ясо змінить відтінок, потрібно знизити потужність вогню і додати цибулю з морквою. Готуйте ще близько 5 хвилин, після чого викладіть до них квасолю, перці, імбир.
- Закип’ятіть воду в каструлі та варіть приблизно 5 хвилин локшину. Після приготування автор рекомендує її обов’язково промити холодною водою, щоб не злиплася.
- Наприкінці залишиться тільки змішати все з соєвим соусом, теріякі та готувати приблизно 4 хвилини. Додайте локшину, перемішайте, притрусіть нарізаною цибулею та кунжутним насінням. Смачного!
Переглянути цей допис в Instagram
Раніше ми розповідали, як приготувати курячі нагетси в духовці.