Рецепти з кабачків знає кожна господиня, тому наступна страва навряд чи викличе складнощі в приготуванні.
Все, що знадобиться — молоді кабачки і кілька доступних в будь-якому продуктовому магазині інгредієнтів.
Деякі з них у вас точно вже є в холодильнику.
Також вас зацікавлять: Біляші з м’ясом як на базарі
Приготувати млинці з кабачків можна за пару хвилин, головне — не перестаратися з обсмажуванням, щоб скоринка не пригоріла.
Краще подавати їх відразу на стіл, гарячими, а до них додати смачний соус або домашній майонез.
До речі, раніше ми вже публікували дуже просту заміну магазинному, без хімії та консервантів.
Що потрібно для кабачкових млинців
- Кабачки — 550 г
- Борошно — 250 г
- Молоко — 200 г
- Яйце — 3 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Олія рослинна — 2 ст.л.
- Кріп свіжий
- Сіль

Рецепт млинців з кабачків
Деякі господині вважають за краще класичний рецепт кабачкових млинців модернізувати і додають в тісто крім кропу селеру.
У такому варіанті ви отримаєте ще більш корисну страву, адже в ній міститься безліч вітамінів і мінералів.
Радимо спробувати саме його, адже так ви не тільки наїстеся смачною їжею, але й забезпечите організм необхідною порцією клітковини.
- У глибокому посуді збийте три яйця. Зручніше використовувати віночок. Щоб кабачкові млинці вийшли дуже смачними і пишними, намагайтеся збивати їх до однорідності.
- Вливайте порціями молоко і відразу вмішуйте його в яєчну масу. Посоліть, а тільки потім всипте просіяне заздалегідь борошно. Активними рухами ще раз все збийте.
- Промийте зелень під проточною водою і якомога дрібніше поріжте кріп ножем.
- Очищений часник пропустіть через прес.
- Видаліть шкірку з кабачків, натріть їх крупно, після чого перекладіть в глибоку миску, щоб блендером перебити овоч.
- Змішайте всі компоненти з олією.
- Змастіть сковороду і налийте приготоване тісто на її поверхню. Робіть кругові рухи, щоб розподілити тісто по дну.
- Смажте до утворення апетитної золотистої скоринки з двох боків по 2-3 хвилини.
А не приготуйте цей теплий середземноморський салат з яловичиною.