SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Тісто
      • Печиво
      • Кекси
      • Пироги
      • Пончики
    • Десерти
      • Торти
    • Соуси
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
SABRINA
Немає результатів
Переглянути всі результати
  • Астрологія
  • Рецепти
  • Сонник
  • Здоров’я
  • Поради
  • Кредити
  • Езотерика
Головна Рецепти

Пиріжки з яйцями та зеленою цибулею: саме так готують досвідчені господині

Щоб начинка не залишилася сухуватою, додайте в неї трохи сметани або натурального йогурту. Готова випічка виходить ароматною та смачною, такою, як пекли наші мами

Пиріжки з яйцями та зеленою цибулею

Пиріжки з яйцями та зеленою цибулею

Поширити

Мамині пиріжки з яйцями та зеленою цибулею — це справжня класика домашньої кухні, що асоціюється з теплом, затишком і смаками дитинства.

  • Тісто для пиріжків на кефірі без дріжджів

Ця страва відома багатьом, оскільки її традиційно готували в багатьох родинах на свята, вихідні або просто для того, щоб порадувати своїх рідних смачним перекусом.

Пиріжки з вареними яйцями та зеленою цибулею печуться з найпростіших і найдоступніших інгредієнтів. Потрібен час, щоб дати дріжджовому тісту піднятися, і ще кілька хвилин на вистоювання вже сформованих пиріжків.

Рецепт рису для суші в домашніх умовах

Як зварити рис на суші

Рецепт шу з покроковими інструкціями — готуємо французський десерт вдома

Рецепт шу

Щоб начинка не залишилася сухуватою, додайте в неї трохи сметани або натурального йогурту. Готова випічка виходить ароматною та смачною, такою, як пекли наші мами.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне — 100 г
  • Молоко 2,5% жирності — 100 мл
  • Куряче яйце — 3 шт
  • Зелена цибуля — 20 г
  • Сметана 15% жирності — 1 ст. л
  • Соняшникова олія рафінована — 0.5 ст. л
  • Вершкове масло — 15 г
  • Сіль — 5 г
  • Цукор — 2 г
  • Сухі дріжджі — 2 г

Покрокові інструкції

  1. Просійте борошно в глибокий посуд. Помийте і промокніть серветкою зелену цибулю. Підготуйте жароміцну миску, чистий рушник, качалку, каструлю. Застеліть деко пергаментним папером.
  2. Налийте молоко в жароміцну миску. Підігрійте його на середньому вогні до теплого стану. Всипте в тепле молоко сухі дріжджі та цукор. Розмішайте і дайте дріжджам активуватися в теплі протягом 5-7 хвилин. Додайте в дріжджову суміш олію, перемішайте.
  3. Відкладіть від просіяного борошна 0,5 ст.л. для розкачування тіста. Насипте в ємність із борошном, що залишилося, ¼ ч.л. солі. Влийте дріжджову суміш і замісіть м’яке пружне тісто. Накрийте рушником миску з тістом і поставте в тепле місце на 1 годину. Обніміть тісто, що піднялося, знову накрийте і дайте постояти ще 1 годину.
  4. Покладіть у каструлю яйця, залийте їх водою. Поставте каструлю на сильний вогонь, дайте воді закипіти. Зменшіть вогонь під каструлею до середнього, відваріть яйця протягом 8-10 хвилин. Остудіть яйця в холодній воді й очистіть їх від шкаралупи. Наріжте варені яйця кубиками зі стороною 4-5 мм.
  5. Дрібно порубайте зелену цибулю. З’єднайте нарізані яйця та цибулю, покладіть до них сметану. Всипте ¼ ч.л. солі, перемішайте.
  6. Присипте робочу поверхню 0,5 ст.л. борошна, викладіть на неї тісто, що піднялося. Обімніть тісто і розділіть на 6-8 рівних за розміром частин. Розкачайте кожну частину тіста в круглий корж завтовшки близько 2-3 мм.
  7. Розподіліть по коржиках із тіста яєчну начинку, викладаючи її в середину. Підніміть два протилежні краї коржа, щільно зліпіть їх між собою. Сформуйте таким чином усі пиріжки.
  8. Викладіть пиріжки швом донизу на деко з пергаментним папером на невеликій відстані один від одного. Прикрийте рушником і дайте заготовкам відстоятися 10-15 хвилин.
  9. Увімкніть духовку розігріватися до 180 °C. Проколіть заготовки виделкою у 2-3 місцях, щоб виходила пара. Розтопіть на плиті або в мікрохвильовій печі вершкове масло до рідкого стану, змастіть пиріжки половиною масла.
  10. Поставте деко із заготовками в духовку і випікайте їх протягом 20-25 хвилин. Дістаньте гарячі пиріжки з духовки та змастіть їх залишками вершкового масла.

Подайте пиріжки зі свіжозавареним чорним чаєм.

Пиріжки з яйцями та зеленою цибулею — це ідеальне поєднання м’якого, пухкого тіста з соковитою та ароматною начинкою.

Яйця надають ситності, а зелена цибуля додає страві свіжості та легкого пікантного смаку. Ця страва залишається популярною не лише через свою простоту, але й через універсальність — пиріжки можна брати з собою на роботу, пікнік або подавати як частину святкового столу.

Рекомендуємо приготувати тісто для пиріжків на дріжджах, щоб отримати ідеальну основу для випічки.

Цікаві новини:

Буряковий квас рецепт
Рецепти

Буряковий квас

Як приготувати цвітну капусту на сковороді
Рецепти

Як приготувати цвітну капусту на сковороді

Прикмети на Трійцю
Народні прикмети

Прикмети на Трійцю: що можна робити, заборони та ритуали

Що таке астрологія, знаки зодіаку та як впливають на людей планети в астрології
Астрологія

Що таке астрологія — гід для початківців

Французький крем-суп

Французький крем-суп: класичний рецепт улюбленої страви французів

Найбільш боягузливі знаки Зодіаку

Найбільш боягузливі знаки Зодіаку: завжди уникають конфліктів

  • Астрологія
    • Гороскоп на сьогодні
    • Гороскоп на тиждень
    • Гороскоп на місяць
    • Знаки Зодіаку
    • Сумісність знаків Зодіаку
  • Народні прикмети
  • Сонник
  • Значення імені
  • Рецепти
    • Основні страви
    • Супи
    • Салати
    • Піца
    • Випічка
      • Пироги
      • Кекси
      • Пончики
      • Печиво
    • Десерти
    • Соуси
  • Здоров’я
  • Корисні поради
  • Фінанси
    • Кредити
Немає результатів
Переглянути всі результати

Копіювання без активного посилання на sabrina.com.ua в першому або другому абзаці заборонено!