Малиновий торт-морозиво стане справжнім королівським частуванням, особливо для фанатів солодощів.
- Шоколадний чизкейк – рецепт без випікання
В основі, як ви вже здогадалися, два основних продукти, які будуть красиво укладені на пісочну основу.
Це відмінне рішення для тих, хто шукає рецепт малинового торта-морозива на швидку руку, але водночас хоче порадувати гостей на святі чимось особливим.
До речі, він підійде і для звичайного перекусу з рідними, десерт до чаю можна приготувати буквально за пару годин.
Сам процес дуже простий, не вимагає від вас якихось унікальних пристосувань або знань.
Малиновий торт-морозиво рецепт
Цей десерт гарантовано підкорить серця навіть розпещених ласунів.
Готовий виріб виходить дуже красивим і смачним, так що рекомендуємо зберегти його в закладки.
Його можна заздалегідь приготувати на свято, День Святого Валентина або просто, щоб здивувати друзів своїми талантами.
Обов’язково спробуйте цей рецепт малинового торта, поділіться враженнями в коментарях і діліться з друзями.
На підготовку піде не більше 30 хвилин.

Інгредієнти
- Пісочне печиво — 400 г
- Вершкове масло — 170 г
- Малина з цукром — 300 г
- Морозиво — 750 г
- Свіжі або заморожені ягоди для прикраси
- Ванілін — 2 г
Як зробити торт-морозиво
- Спочатку потрібно підготувати основу. Для цього достатньо ретельно подрібнити в блендері печиво, а потім з’єднати його з маслом. Візьміть форму з високими бортиками й викладіть все туди рівномірним шаром.
- Морозиво має підтанути, тому заздалегідь дістаньте його з морозилки та дайте йому полежати в глибокому посуді хоча б хвилин 15.
- Додайте до нього перетерту малину, на низьких обертах змішайте в блендері, після чого поставте в холодильник на 30 хвилин. Нехай застигне.
- Розподіліть приготовлену суміш по основі, акуратно розрівняйте, щоб малиновий торт-морозиво вийшов красивим. Відправте в морозильну камеру приблизно на 30-40 хвилин.
- В кінці вам залишиться лише прикрасити його ягодами за бажанням, а зверху — притрусити цукровою пудрою або залишити як є. Смачного! Подавайте до чаю, кави або так.
Як зберігати торт-морозиво
Якщо він вийшов дуже великим, тоді покладіть його у дві картонні коробки.
Щоб зберегти холод, використовуйте сухий лід. Кубики можна розкласти між стінками коробок.
Бажано дістати його з холодильника хоча б за 20 хвилин до подачі.
Так він стане м’якшим, буде простіше розрізатися. До речі, щоб ще легше нарізати на шматочки, просто нагрійте ніж у склянці гарячої води.
Переконайтеся, що в холодильнику немає продуктів з дуже вираженим запахом.
Як бачите, приготувати торт-морозиво в домашніх умовах насправді легко, як і інші десерти.
Раніше ми знайшли оригінальний рецепт дубайського шоколаду, щоб вам не довелося переплачувати за плитки вишуканих ласощів втридорога.